Vegueria del Penedès

RETRATA UN SUISEKI

Antonio Pérez guanya el primer Concurs Fotogràfic Bonsai


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-09-2014 19:07

El jurat ha estat integrat per Lluís Gené (Fotògraf), Xavier Abellán (Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca) i Conrad Rovira (Associació Bonsai de Vilanova)

Antonio Pérez. Composición. 1er. Concurs Fotogràfic “Retrata un Bonsai – Retrata un Suiseki”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres, dia 5 de setembre, va tenir lloc el veredicte i lliurament de premis del 1er. Concurs Fotogràfic “Retrata un Bonsai – Retrata un Suiseki” al Centre Cívic de Sant Joan convocat per L’Associació Bonsai de Vilanova, amb col·laboració del Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca de l’A.V. de Sant Joan i l’Ajuntament de Vilanova.

El jurat ha estat integrat per Lluís Gené (Fotògraf), Xavier Abellán (Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca) i Conrad Rovira (Associació Bonsai de Vilanova).

Els guanyadors d'aquesta 1ª edició van ser:

Primer premi: Antonio Pérez, amb la fotografia “Composición”
Segon premi: Edmond Mestres, amb la fotografia titulada “Composició”
Tercer premi: Elena Figueras, amb la fotografia titulada “Bonsai amb gos”

Tots ells van ser obsequiats amb els premis adjudicats en les bases del concurs.

L’exposició es podrà visitar des del dia 5 de setembre fins el 12 de setembre, al Centre Cívic Sant Joan. I, posteriormente, al Centre Cívic de Mar del 15 al 30 de setembre de 2014.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.