Vegueria del Penedès

CASTELLS MÀXIMS DE LA COLLA

Els Nens del Vendrell, a la diada Emili Miró de Terrassa


Redacció El Vendrell

15-09-2014 19:10

La propera cita del calendari portarà els Nens a Reus, a la diada de la Misericòrdia

Nens del Vendrell. Els Nens del Vendrell, a la diada Emili Miró de Terrassa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Nens del Vendrell han visitat Terrassa per segon cop aquest any. Aquest diumenge, en motiu de la diada d'Emili Miró, i acompanyant els Castellers de Terrassa, els Castellers de Sants i els Xiquets de Reus. 3 autocars han viatjat fins al Vallès Occidental, en una de les sortides amb més camises vermelles lluny de la casa d'enguany. L'objectiu de la diada no era per menys: portar els castells màxims de la Colla i assolir una nova Tripleta de 8.

A la primera ronda s'ha optat per canviar l'ordre habitual que s'havia dut a plaça la Tripleta i s'ha descarregat el 4d8 sense problemes. Tot i un pujar un pèl lent a la pujada, s'ha mostrat segur en tot moment i amb bones mides a tots els pisos.

A la segona ronda ha estat el torn de la Td8f, que ha estat controlada per un folre segur, amb una molt bona execució, rapidesa en la pujada dels pisos i amb la mateixa dinàmica a la descarregada. Aquesta ha estat la Torre de 8 que s'ha portat més lluny de casa la Colla. Això és molt significatiu, ja que es demostren fets importants pels Nens: complir uns dels objectius marcats de la temporada, poder portar els castells que es plantegin i a les diades on es vol, capacitat d'arrastrar castellers i membres de la Colla lluny de casa i la voluntat de seguir creixent amb el ritme marcat durant aquest 2014 i temporades anteriors (avui, per exemple, s'han igualat el nombre de Td8f fetes l'any passat).

A la tercera ronda el 3d8 ha quedat en carregat. Just després de la traspassada de l'enxaneta ha caigut el pom de dalt. La diada ha seguit tot i que intermitentment a causa de la pluja. Encara que la caiguda trenca la ratxa de 8 3d8 descarregats consecutivament, la Colla ha marxat de Terrassa amb una nova demostració del bon estat de forma dels Nens, portant-hi la Tripleta de 8. També, com ja és habitual a les diades, demostrant rapidesa amb el muntatge de les pinyes i l'estrena de peces als diferents castells.

La diada s'ha acabat abans de poder començar la ronda de pilars a causa de la pluja intensa que queia a Terrassa.

La propera cita del calendari portarà els Nens a Reus, a la diada de la Misericòrdia. Coincidint amb la Festa Major dels del Baix Camp, la intenció és tornar-hi a portar castells de 8, seguint el camí marcat en aquest tram de temporada fins al Concurs de Castells i La Fira. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.