Vegueria del Penedès

VIVER D'EMPRESES

Una delegació de l'Ajuntament de Chefchaouen (Marroc) visita Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

16-09-2014 18:57

Aquest projecte té com a objectiu central el disseny, posada en funcionament i seguiment d’un centre local d’empreses en aquella localitat

Ajuntament de Vilafranca. Una delegació de l’Ajuntament de Chefchaouen (Marroc) visita Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al llarg d’aquesta setmana una delegació del municipi de Chefchaouen (Marroc) estarà a Vilafranca participant en un programa d’activitats institucionals i formatives, que va començar dilluns a la tarda amb la recepció per part de l’Ajuntament de Vilafranca a càrrec del regidor de Cooperació i Solidaritat, Raimon Gusi, i amb la presència del  regidor coordinador de l’Àrea de Relacions Ciutadanes i Promoció Social, Jordi Solà, i el regidor de Benestar Social, Sebastià Jané. També van participar de l’acte els representants de les entitats vilafranquines que treballen amb població d’origen marroquí que viu a la nostra vila Ahmed Benallall, de l’associació La Llum del Nord, i per part de l’Associació Alkantara, Kamal Benbraihm i Abdelmalik Rghioui. La delegació marroquina, per la seva banda, està integrada pel regidor de Chefchaouen, Abdelkrim Benyacoub i els tècnics Elias Afassi i Omar Boukdidi.

El programa d’activitats de la delegació de Chefchaouen durant la seva estada al nostre país, es realitza en el marc del projecte de cooperació “Suport a les polítiques locals de dinamització del teixit productiu a Chefchaouen–Marroc” que estan desenvolupant l’Ajuntament de Vilafranca, des del Servei de Solidaritat i Cooperació, conjuntament amb la Comuna Urbana de Chefchaouen, amb el suport i finançament de la Diputació de Barcelona. Aquest projecte té com a objectiu central el disseny, posada en funcionament i seguiment d’un centre local d’empreses en aquella localitat del Marroc per a donar suport, assessorar i formar emprenedors i empresaris a més d’oferir un viver d’empreses.

La proposta d’activitats formatives ha estat dissenyada per l’equip tècnic del Centre Àgora expressament per a la delegació de Chefchaouen, i incorpora diverses sessions teòriques y pràctiques, així com visites a diferents centres d’empresa de la demarcació de Barcelona.
També està prevista una trobada de la delegació marroquina a la Diputació de Barcelona, amb representants de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i una sessió formativa de presentació sobre la Guia de Centres d’Empresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.