Vegueria del Penedès

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA PAU CASALS

Alumnes de violoncel de l'EMMPAC, als actes del Tricentenari


Redacció El Vendrell

16-09-2014 19:24

Van participar en el concert dels 300 violoncel·listes d’arreu de Catalunya que es van agrupar just al davant del Born Centre Cultural

Ajuntament del Vendrell. Alumnes de violoncel de l’EMMPAC, als actes del Tricentenari

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 11 de setembre, dins dels actes del Tricentenari, una desena d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) van participar en el concert dels 300 violoncel·listes d’arreu de Catalunya que es van agrupar just al davant del Born Centre Cultural.

Aproximadament a les 8 del matí, coincidint amb el moment en què va caure el conseller en cap Rafel Casanova l’any 1714, va començar a sonar una composició d’Albert Guinovart, a partir d’uns versos de Miquel Martí i Pol, especialment escrita per a l’ocasió. Xavier Albertí va dirigir i va portar la direcció musical de l’acte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.