Vegueria del Penedès

PETANCA

El Club Petanca Roquetes del Garraf inicia la lliga amb victòria


Redacció Sant Pere de Ribes

17-09-2014 19:41

El club ha iniciat de manera brillant el seu camí en la Lliga provincial de Barcelona guanyant per un clar 6-10 davant el Club Petanca La Miranda A

Eix. El Club Petanca Roquetes del Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tot i les altes i baixes a la plantilla de l'equip, els garrafencs no van donar opció alguna i mostraren en tot moment un joc seriós i de gran nivell. El proper diumenge les del Garraf juguen a Les Roquetes el seu primer partit com a locals davant el Club Petanca Sant Ildefons.

Des de el club es convida a tothom qui ho vulgui a fer costat a l'equip assistint a l'encontre, així com també des de la direcció del club es vol agrair a tots els col·laboradors i patrocinadors de l'equip que fan posible un any més que aquest projecte tiri endavant

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.