Vegueria del Penedès

CURS 2014-15

L'Arboç posa en marxa un programa per a la reutilització de llibres de text


Redacció L'Arboç

18-09-2014 8:50

Més de 100 famílies han pogut vendre a l’Ajuntament els llibres utilitzats durant el curs 2013-2014, i han obtingut els del curs 2014-2015, pagant el 50% del valor inicial

S. Sedó. L'Arboç posa en marxa un programa per a la reutilització de llibres de text

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de l’Arboç, conscient del gran esforç econòmic que suposa per a moltes famílies, amb fills en edat escolar, l’adquisició dels llibres de text, i després de l’èxit de la convocatòria del curs passat, torna a repetir el programa de reutilització dels llibres de text.

Aquest programa, adreçat als nens i nenes empadronats a l’Arboç, que estudien el cicle de primària de l’Escola Pública Sant Julià, és fruit de la planificació i reflexió de la Regidoria d’Ensenyament, que ha trobat en aquest sistema la manera més efectiva d’ajudar econòmicament a les famílies en la despesa que suposa l’adquisició dels llibres de text.

Segons la regidora d’Ensenyament, MªGlòria Molina, "el programa ha tornat a tenir un gran èxit de participació, i estem molt satisfets de la seva acollida. Per l’Ajuntament de l’Arboç es essencial cercar la manera d’ajudar als vilatans i vilatanes i ensenyar als nens una alternativa de consum i fer-los conscients de la necessitat de reciclar. "

Més de 100 famílies han pogut vendre a l’Ajuntament els llibres utilitzats durant el curs 2013-2014, i han obtingut els del curs 2014-2015, pagant el 50% del valor inicial dels llibres, en concepte de dipòsit del préstec.

L’Ajuntament de l’Arboç desitja felicitar a les famílies usuàries d’aquest programa pel bon estat de conservació dels llibres retornats, fet que facilitarà la continuïtat del programa de reutilització en futures convocatòries.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.