Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

128 jugadors i 18 equips formen la base del Noia Freixenet


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

18-09-2014 14:01

Set jugadors de la base reforçaran l'estructura del primer equip

El Club Esportiu Noia Freixenet obre l'escola d'hoquei patins als més petits del poble

CE Noia. Primer equip i jugadors que reforçaran l'equip

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Esportiu Noia Freixenet continua tenint una base sòlida. Aquesta temporada que ara comencem, la 2014/2015, comptarà amb 128 nens i nens i 18 equips, que continuaran representant a l'equip de la Capital del Cava a totes les categories formatives (des de l'escola fins a júnior).

Una de les apostes de la base que coordina Keko Iglesias és que fins a set jugadors, de primer any de sèniors, continuaran defensant la samarreta del Noia Freixenet i esdevindran la columna vertebral dels equips Sub23 i Primera Nacional Catalana, que lluitarà per mantenir-se a la màxima categoria del país.

Reforç

La columna vertebral del primer equip del Noia Freixenet continua tenint accent sadurninenc. Set dels vuit membres del primer equip s'han format a la Capital del Cava i, enguany, Ferran López convocarà cada jornada a dos dels set jugadors de la base escollits per reforçar al Noia Freixenet. Aquests joves jugadors són Arnau Xaus, Marc Palau, Roger Martí, Arnau Ribas, Ferran March, Xus Sola i el porter Oriol Xaus. 

Quota i patins gratuïts durant els tres primers mesos d'entrenaments

Amb els èxits esportius de la temporada pasada encara a la retina, aquest setembre en comença una de nova. Un curs esportiu que torna a tenir l’hoquei formatiu com a columna vertebral del Club Esportiu Noia Freixenet. I, és per aquest motiu, que l’entitat sadurninenca fa una crida a tots aquells nens que vulguin jugar a hoquei que provin, gratuïtament, aquest esport.

D’aquesta forma, el Club oferirà els patins i les classes d’entrenament, sense cap cost, i durant tres mesos, a tots aquells nens i nenes que s’apuntin per primera vegada a l’escola d’hoquei del club de la Capital del Cava.

Els pares que vulguin apuntar els seus fills, o bé demanar més informació, poden fer-ho a la secretaria de l’hoquei base que està situada a les instal·lacions de l’Ateneu (C/ Josep Rovira, 14).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.