Vegueria del Penedès

SENSE TELE

Queixes a Cunit i Calafell per problemes amb el senyal de la TDT


Redacció Cunit

20-09-2014 10:46

La causa dels problemes de recepció de la TDT en zones de Segur i Cunit és una avaria en el repetidor de Cunit

EIX. TDT

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En els darrers dies, diversos veïns de Segur de Calafell i de Cunit han fet arribar han fet arribat als seus ajuntaments queixes per problemes en la recepció del senyal de TDT. Després d'haver tramitat totes les incidències al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) i a Abertis Telecom, que tenen les competències d’aquestes infraestructures, sembla que la causa del problema ve derivat del centre emissor situat a Cunit, que està espatllat.

Aquesta antena està sincronitzada amb les dues que estan situades a Segur de Calafell, al carrer Lituània i al pic del Pujal, per tal de no generar conflicte entre elles. Quan una d’aquestes no funciona, les altres dues també deixen de fer-ho perquè creen problemes en la recepció per falta de sincronització.

La Generalitat i l’empresa Abertis estan treballant per poder arreglar l’antena de Cunit i restablir ben aviat la normalitat en la recepció de la TDT en aquesta zona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.