Vegueria del Penedès

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA

639 participants a la bicicletada de Santa Margarida i els Monjos


Redacció Santa Margarida i els Monjos

23-09-2014 17:26

La tradicional passejada s’inicià diumenge a les 10 del matí des de davant de l’Ajuntament i va recórrer 9 km per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi

Ajuntament. 639 participants a la bicicletada de Santa Margarida i els Monjos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La bicicletada popular de Santa Margarida i els Monjos ha complert aquest any la seva catorzena edició amb la participació de 639 persones i l’estalvi simbòlic de 978 kg d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

La tradicional passejada s’inicià diumenge a les 10 del matí des de davant de l’Ajuntament i va recórrer 9 km per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi fins arribar al parc situat davant de la Biblioteca, on va tenir lloc un esmorzar popular i el sorteig de cascs i una bicicleta, entre els participants.

La bicicletada s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa europea que es duu a terme també arreu de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius com la bicicleta.

Al municipi, la pedalada és organitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració del Molí del Foix, la Comissió de Festes dels Monjos i Protecció Civil, seguint les pautes de la iniciativa Pedala 2014 promoguda per la Generalitat de Catalunya i coordinada pel Bicicleta Club de Catalunya.

Per altra banda, també en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i en aquest cas amb la col·laboració del Parc del Foix, s’han programat també caminades verdes per l’interior d’aquest Parc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.