Vegueria del Penedès

OK LLIGA MASCULINA

El Noia guanya al Liceo en el partit ajornat de la primera jornada de l'OK Lliga


Llorens Mateo Sant Sadurní d'Anoia

23-09-2014 Última revisió: 24-09-2014 14:09

CE Noia. Victòria del Noia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el partit corresponent a la primera jornada de l'OK Lliga masculina disputat aquest vespre al Pavelló de l'Ateneu de Sant Sadurní i ajornat a causa de la disputa de l'equip local de la Copa Continental, el Noia Freixenet ha derrotat al Coinasa Liceo per tres gols a dos.

La primera part ha finalitzat amb avantatge local de 1 gol a 0, gol marcat en el darrer tram d'aquest període per Borja Ferrer.

En la segona part l'ex del Noia i actualment en el Liceo Pau Bargalló feia l'empat en transformar una falta directa, però els locals primer de la mà de A. Esteller i desprès amb E. Albesa transformant una falta directa acumulativa, posaven el diferencial en el marcador de dos gols

A poc més de  tres minuts pel final J. Lamas escurçava distàncies i encara a manca de 56 segons J. Bargalló ha tingut l'empat amb un penal que no ha transformat.

Ara resta per demà el Vendrell - Barça per completar aquesta primera jornada. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.