Vegueria del Penedès

TRASLLAT

El SIAJ de Vilafranca canvia d'ubicació


Redacció Vilafranca del Penedès

24-09-2014 11:27

Des d’aquest dimarts, es troba al carrer de la Cort, 16, just al costat de l’Ajuntament

Ajuntament de Vilafranca. El SIAJ de Vilafranca canvia d’ubicació

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei d’Informació i Assessorament per a Joves, el SIAJ, ha canviat aquesta setmana d’ubicació. Des d’aquest dimarts, es troba al carrer de la Cort, 16, just al costat de l’Ajuntament. Amb aquesta nova ubicació s’aconsegueix més centralitat d’espai i més visualització del servei. Tal i com ha afirmat la regidora de Joventut, Anna Doblas, “ara podrem  arribar possiblement a més persones. És un espai magnífic que ens posa en el centre de la vila i en un lloc de pas de moltes persones.”

El SIAJ mantindrà els mateixos serveis i horaris que oferia fins ara, i buscarà incrementar tant els usuaris com els usos que se’n fa.

Aquest servei, que ja ha complert 25 anys, atén de manera proporcional any rere any més usuaris: l’any passat es van atendre més de 6.700 persones, amb més de 12.800 usos. I en relació a l’any anterior (2012), s’ha registrat un augment global.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.