Vegueria del Penedès

NADAL 2014

Una quarantena d'infants, al càsting dels Pastorets infantils del Vendrell


Redacció El Vendrell

30-09-2014 11:48

El repartiment dels papers fou molt complicat, atès que hi havia més interessats que actors i actrius compon l'obra

Pastorets Infantils . Una quarantena d'infants, al càsting dels Pastorets infantils del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge passat, 28 de setembre, a les 11 del matí, va tenir lloc a la Sala Pau Casals de la Lira Vendrellenca, per dotzena temporada consecutiva, el càsting per a tots els nens i nenes, de fins a 14 anys, que estaven interessats en participar, com a actors o actrius, en la representació dels Pastorets Infantils del Vendrell del proper 11 de gener de 2015. Els nens i nenes que faran de poble o bé de dimoniets, no calia que fessin el càsting.

Gairebé 40 infants es van presentar i van escenificar el text que uns dies abans havien recollit. Sota l'atenta mirada del director dels Pastorets, Pep Vinyes, i de l'adjunta, l'Anna Urpí, van anar desfilant tots els interessats  Cal dir que el repartiment dels papers fou molt complicat, atès que hi havia més interessats que actors i actrius compon l'obra. En acabar, a tots els nens i nenes se'ls hi va lliurar una bossa de llaminadures.

L'endemà, dilluns, va haber-hi reunió informativa de col·laboradors i repartiment de papers. Fou molta l'expectació que hi havia, tant per part dels nens i nenes com dels pares assistents.

La reunió fou tot un èxit, tant d'assistència de col·laboradors com del resultat final. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.