DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

FORMACIÓ I INSERCIÓ

El programa La Forquilla encén de nou els fogons a la Fassina de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

13-10-2014 10:36

Un total de 15 alumnes tenen l’oportunitat de participar en aquest programa formant-se com a auxiliars d’hoteleria en les especialitats de cuina i serveis de restaurant

Ajuntament de Vilafranca. El programa La Forquilla encén de nou els fogons a la Fassina de Vilafranca

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, enceta a la Fassina un nou curs del programa de formació i inserció (antics PQPI) amb l’objectiu de formar professionalment a joves entre 16 a 21 anys,  que desitgin adquirir experiència professional en l’àmbit de la cuina i els serveis de la restauració,  que els permeti la incorporació al món laboral o l’accés als Cicles  Formatius de Grau Mig.

Un total de 15 alumnes tenen l’oportunitat de participar en aquest programa, anomenat La Forquilla, formant-se com a auxiliars d’hoteleria en les especialitats de cuina i serveis de restaurant i bar. El curs té una durada de 1.000 hores de formació teoricopràctica, de les quals 216 són pràctiques en empreses del sector situades a la comarca de l’Alt Penedès.

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina compta amb unes instal·lacions de cuina adequades i homologades per la Generalitat de Catalunya per impartir aquest tipus de formació, a banda de la infrastructura de l’Alberg Municipal que els alumnes aprofiten per desenvolupar la seva formació teoricopràctica a l’espai de bar i restaurant.

El pla d’estudis del curs combina una  formació professional del sector,  amb aprenentatges de tipus més general on es treballen coneixements de l’entorn social, llengua, matemàtiques, tecnologies de la informació i la comunicació, amb activitats aplicades a la vida quotidiana i altra formació relacionada amb el seu desenvolupament personal i d’assessorament professional.

Des del Servei d’Ocupació i Formació es treballa amb l’objectiu de proveir el sector empresarial tan de Vilafranca com de la comarca de perfils professionals ben preparats tan per a petits negocis de restauració com per a qualsevol empresa relacionada amb l’hoteleria.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.