Vegueria del Penedès

SESSIÓ PLENÀRIA

Rosa Huguet: "l'objectiu és que Canyelles tingui oportunitats econòmiques"


Redacció Canyelles

18-11-2014 9:07

L'alcaldessa de Canyelles avança les novetats de la Fira de Santa Llúcia i repassa els reptes del municipi en la recta final del mandat

EIX. Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana entrevistem l’alcaldessa de Canyelles, la convergent Rosa Huguet. A les portes de l’esdeveniment més importants dels que s’organitzen al municipi, Canyelles es prepara per afrontar una nova edició de la fira de Santa Llúcia: "l'objectiu és generar oportunitats econòmiques al municipi", explica Huguet.

El mercat de Nadal s’ha convertit en un dels grans referents de Catalunya i una oportunitat del municipi per reivindicar-se com a territori, aprofitant per mostrar els seus atractius locals.

De tot això i dels reptes que ha d’assumir el municipi en aquesta recta final del mandat parlem aquesta setmana amb l’alcaldessa de Canyelles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.