Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Rosa Huguet tornarà a ser la candidata de CiU a les municipals


Redacció Canyelles

19-11-2014 18:14

Segons CiU, Rosa Huguet ha sabut fer front a la rebaixa del deute de les finances municipals, mantenint un compromís ferm cap als serveis socials

CiU. Rosa Huguet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les agrupacions locals de Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya han elegit Rosa Huguet com a alcaldable per a les eleccions municipals que se celebraran el proper mes de maig de 2015. Des de la federació, s’aposta per la candidatura d’Huguet després de la bona gestió que ha fet del consistori en els darrers anys de dificultats econòmiques.

Segons CiU, "Rosa Huguet ha sabut fer front a la rebaixa del deute de les finances municipals, mantenint un compromís ferm cap als serveis socials. Des del govern ha potenciat els ajuts per a les famílies amb més risc d’exclusió social i ha promogut bonificacions pels veïns i les veïnes amb dificultats econòmiques. A més, tot i les limitacions pressupostàries de l’època, ha sabut aconseguir inversions per a crear més infraestructures per Canyelles, com l’Institut Pla del Bosc, el nou gimnàs municipal i la gespa del camp de futbol".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.