Vegueria del Penedès

ALIMENTACIÓ

Torclum Experiences de la Bisbal premi millor producte a la fira Orígens d'Olot


Torclum La Bisbal del Penedès

18-11-2014 10:00

Eix. Torclum Experiences

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat cap de semana 15 i 16 de novembre s’ha celebrat a Olot la 3ª edició de la Fira Orígens, un esdeveniment gastronòmic molt ben organitzat on s’hi acull un gran ventall de producte de qualitat amb segell de proximitat. En aquesta edició s’ha fet pales el bon moment que passa la gastronomía en aquest país, superant en escreix les espectatives de visitants.

Durant aquesta edició s’ha creat el premi Millor producte de la Fira Orígens 2014. En aquest concurs els expositors podien presentar les seves novetats. Torclum ha presentat a concurs la seva nova proposta Torclum Experiences que ha esdevingut guanyadora aconseguint d’aquesta manera ser el millor producte de la Fira Orígens 2014. 

Torclum Experience constava de 3 productes en què l’ oli d’oliva Verge Extra era el protagonista:

- Macaró d’oli d’oliva Verge Extra Torclum elaborat per Oriol Rossell (Obrador Pastissers)

- Polvoró d’olid’oliva Verge Extra Torclum elaborat per Jordi Guillem (Restaurant Lo Mam)

- Trufa xocolata  “Pa amb oli Verge Extra Torclum i xocolata” elaborada per Cinthia Branco i David Vernet (Restaurant Vell Papiol)

Torclum Experiences és una proposta on es dona a conèixer l’ infinitat de maneres que es pot degustar l’oli d’oliva amb diverses elaboracions que es comercialitzen i es poden adquirir al nostra web.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.