Vegueria del Penedès

25 DE NOVEMBRE

Amb la violència de gènere, tolerància zero!


Andreu Rodríguez Sant Pere de Ribes

27-11-2014 17:58

JERC Sant Pere de Ribes. Amb la violència de gènere, tolerància zero!

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El darrer 25 de novembre l’Institut Català de les Dones i el Govern de Catalunya van iniciar una campanya en motiu del dia mundial contra la violència de gènere. En aquesta campanya incitaven a “girar l’esquena” a la violència de gènere ja que, segons ells, per a exercir-la es necessiten còmplices. Des de les JERC hi ha hagut una resposta que pretén plantar-li cara per a combatre-la i eliminar-la de la nostra societat però en cap cas, només evitar-la.

Cal destacar que en el darrer any una dotzena de dones han estat assassinades a causa de la violència de gènere i només una tercera part d’elles havia denunciat aquest fet. Per això, creiem que és necessari donar suport a totes les dones que es trobin en aquesta situació, com també aquelles dones que són discriminades i agredides oralment pels homes.

És necessari que el govern actuï de forma clara davant aquests fets, com també que posi en marxa programes de prevenció destinats als joves, arribant a tots els centres educatius de Catalunya.

Des de les JERC de Sant Pere de Ribes demanem que la tolerància envers aquests actes sigui nul•la. Tothom mereix ser lliure i no podem permetre, sota cap circumstància, que una persona sigui discriminada pel fet de ser d’un sexe, ideologia, raça o cultura determinada.  Per acabar, ens comprometem a arribar als centres educatius del nostre municipi per a informar el jovent del nostre poble, per així aconseguir construir un futur millor, on totes les persones siguin lliures i no pateixin de cap mena de discriminació.

Andreu Rodríguez, Secretari d’organització de les JERC Sant Pere de Ribes

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.