Vegueria del Penedès

SUSPENSIÓ CAUTELAR

Resolen favorablement la crisi de l'escola d'aeronàutica de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

11-12-2014 18:45

L'Agència Estatal de Seguretat Aèria resol favorablement el procediment de suspensió cautelar sobre l'EFAV

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) ha resolt favorablement el procediment de suspensió cautelar sobre l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). L'escola ha anat superant en el darrer any les exigències demandades per AESA i finalment l'agència estatal ha tancat el procediment iniciat durant l'estiu.

La resolució favorable, fruit de les reunions, comunicacions i documentació aportada per l'EFAV, farà possible realitzar els examens oficials en les dates ja planificades pel calendari del curs acadèmic 2014-2015. Com a resultat del procés l'EFAV ha desenvolupat procediments autoritzats més eficients i ha incorporat nous recursos materials i humans que aporten major qualitat a la formació de la titulació més demandada que imparteix l'EFAV, 'Manteniment d'avions amb motors de turbina B1.1' amb validesa a tota la Unió Europea. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.