Vegueria del Penedès

SUPPLIER AWARDS DANONE

Danone premia la granja de La Granada com la millor de l'Estat


Roger Vives La Granada

21-02-2015 19:21

L'explotació granadenca és gestionada pels germans Josep Maria, Francesc i Joan Vallès Petit i és perfectament visible circulant per la C-15

EIX. Danone premia la granja de La Granada com la millor de l'Estat espanyol.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'explotació bovina de llet de La Granada, una de les dues úniques que resten presents a l'Alt Penedès, ha estat guardonada com la millor granja de l'Estat espanyol del 2014 als Supplier Awards Danone.

L'empresa granadenca ha compartit premi, ex aequo, amb una granja alacantina. Aquest tipus de trofeus els atorga la multinacional entre totes les granges amb qui hi té col·laboració. La gala d'enguany va tenir lloc aquest dijous a la nit a Barcelona.

L'explotació granadenca és gestionada pels germans Josep Maria, Francesc i Joan Vallès Petit i és perfectament visible circulant per la C-15 al pas per aquest municipi. Eix Diari ja es va fer ressò de la tasca laboral dels tres germans en un article el passat mes d'agost.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.