Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2015

La parada del germans Bayarri guanya el concurs de Carnaval del Mercat del Centre de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-03-2015 16:43

El segon premi va ser per a la Cansaladeria Martínez i el tercer per als llegums i precuinats Muñido i Garrido

EIX. La parada del germans Bayarri guanya el concurs de Carnaval del Mercat del Centre de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Associació de Comerciants i Concessionaris del Mercat del Centre va lliurar divendres els regals del Concurs de Disfresses de Carnaval 2015. A partir dels vots dels propis clients i consumidors de l'establiment, la parada d'aviram dels Germans Bayarri va fer-se amb el primer premi del concurs a la millor decoració i disfresses del Mercat del Centre. El segon premi va ser per a la Cansaladeria Martínez i el tercer per als llegums i precuinats Muñido i Garrido.

El concurs, organitzat amb la col.laboració d'Eix Diari, també va regalar la passada setmana 20 paneres valorades cadascuna d'elles en 50 euros, dos cursos a l'Acadèmia Nironet i 10 exemplars del llibre Mantons de Manila entre els clients que van participar en les votacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.