Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Francesc Pérez Tenes deixa la política activa


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-03-2015 15:48

Eix. Francesc Pérez Tenes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Francesc Pérez regidor de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha anunciat la seva intenció de deixar la política activa per centrar-se més en el partit després de molts anys d'activitat pública.

Nascut a Vilanova i la Geltrú l’any 1964, és empresari del transport i actualment cursa estudis de dret a la UNED. Ha estat vinculat amb diversos càrrecs a l’Associació de Comerciants i Industrials de Ribes i és membre de l’entitat cultural Unesco Garraf.

Ha estat regidor del consistori de Sant Pere de Ribes des de el 2007 i conseller comarcal, portaveu adjunt de CiU al Consell Comarcal del Garraf del 2008 fins l'actualitat. Com a membre de l'executiva intercomarcal ha estat també conseller nacional d'UDC. Pérez és l'artifex de l'acord amb ViA que va portar a la coalició fins a l'alcaldia del municipi.

Actualment presideix és1er tinent d'alcalde i president de l'Àrea de Governació i regidor de Governació i Mobilitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.