Vegueria del Penedès

PLA DE REACTIVACIÓ

Obres al camí de Puigmoltó per donar continuïtat al carril bici


Redacció Sant Pere de Ribes

18-03-2015 17:20

Quan s’acabin les obres, aquest serà un tram més del carril bici que unirà Ribes i les Roquetes

Ajt Sant Pere de Ribes. Obres al camí de Puigmoltó per donar continuïtat al carril bici

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

S’estan duent a terme obres de millora del camí de Puigmoltó, en el tram que va des d’aquest nucli de població fins a la rotonda d’accés a la C-32. Els treballs, que van començar dimecres de la setmana passada i està previst que finalitzin el proper 17 d’abril, serviran per transformar aquest camí en un carril bici que donarà continuïtat al que ja arriba en aquests moments a Puigmoltó.

El camí de Puigmoltó és un tram de l’eix que uneix els dos grans nuclis del municipi, Ribes i les Roquetes. Està situat en un entorn agrícola entre vinyes i separat de la carretera. Quan s’acabin les obres que ara estan tenint lloc, aquest serà un tram més del carril bici que unirà Ribes i les Roquetes. De fet, després d’aquesta actuació només quedarà una part per executar, la connexió entre la rotonda d’accés a la C-32 i la rotonda que dóna inici a la rambla del Garraf.

Aquest arranjament millorarà, per tant, la connexió entre els dos nuclis principals del municipi, tant per a vianants com per a bicicleta, i ho farà creant unes millors condicions de seguretat i de circulació. Durant el període de temps que durin les obres el camí es podrà tancar al pas per trams i de manera intermitent, tot i que l’accés a les finques i cases particulars quedarà sempre garantit. Aquesta actuació està inclosa al Pla de Reactivació Municipal 2014-2015.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.