Vegueria del Penedès

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Gelida reforçarà la seguretat viària en trams urbans


Redacció Gelida

30-03-2015 20:17

Es construiran dos passos elevats, un a la carretera de Sant Llorenç i l’altre al carrer Anselm Clavé

Ajuntament de Gelida. Gelida reforçarà la seguretat viària en trams urbans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Diputació de Barcelona ha adjudicat les obres de construcció d’elements reductors de velocitat a 64 trams de carreteres de tota la província amb risc d’accidentalitat. Dos d’aquests projectes s’executaran a Gelida.

Abans de l’inici de les obres, una tècnica de la Diputació va reunir-se amb l’alcalde, Lluís Valls, i el coordinador d’urbanisme, Xavier Moreno, per presentar el treball i inspeccionar els trams que pertanyen a Gelida. Durant la visita, l’alcalde va manifestar la necessitat i la urgència d’implantar uns elements reductors en el tram final de la carretera de Sant Llorenç, davant del camí d’accés a l’escola Les Fonts i al carrer Anselm Clavé, davant les escales d’accés al carrer Guillem de Cervelló. La responsable de la Diputació va poder comprovar, sobre el terreny, la perillositat d’aquests trams i va compartir els criteris expressats per l’Ajuntament.

L’execució dels diferents trams d’aquest projecte és prevista per a aquest any 2015.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.