Vegueria del Penedès

TIBIDABO

Debut amb castell de 7 de la Jove de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

30-03-2015 20:51

La Jove va actuar a la tercera tongada d’actuacions, conjuntament amb els Castellers de Cerdanyola

Jove de Vilafranca. Debut amb castell de 7 de la Jove de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Jove de Vilafranca va engegar la temporada d’actuacions ahir diumenge al Parc d’atraccions Tibidabo, en una diada que organitza anualment aquest parc i en la que convida diverses colles del país (ahir eren 8 colles).

La Jove va actuar a la tercera tongada d’actuacions, conjuntament amb els Castellers de Cerdanyola. La colla vilafranquina va fer el millor debut de la seva curta història descarregant un 4 de 6 de sortida, un ben parat 3 de 7, una torre de 6 i un pilar de 5, tots els castells amb força seguretat. Va afegir-hi, al final, un pilar de 4 de dol per la defunció, el mateix matí, de l’avi de dos castellers de la colla.

Els de Cerdanyola van fer-hi una bona actuació amb 4 de 7, 3 de 7, 4 de 7 amb l’agulla i pilar de 5.

Ha estat la primera vegada que la Jove ha debutat portant a plaça un castell de 7 pisos i la colla està molt contenta per l’assistència d’ahir perquè hi van assistir més d’un centenar de castellers que van gaudir dels castells i d’una diada d’esbarjo al Parc. El desig de la colla és treballar per mantenir aquest mínim d’assistència de castellers i anar-la augmentant progressivament al llarg de l’any per poder assolir els importants objectius de la temporada.

La propera diada de la colla serà el diumenge 12 d’abril, a les 11 h, a Igualada, a la cursa anomenada La Gran Follada 6.1, una cursa atlètica que es corre per parelles i on, des de les seves primeres edicions, la Jove hi fa una actuació en solitari abans del lliurament de premis.

Aquesta setmana es mantenen els dos assajos generals habituals, el dimecres a les 21 h i el divendres a les 22 h. Els assajos de canalla son dimecres a les 19:30 h i divendres a les 20 h.

Curs de gralla i tabal
La colla organitza un curs de gralla i tabal amb la intenció de formar un grup de grallers i tabalers de la Jove. Tothom que vulgui, no cal ser membre de la colla, està convidat a venir a la sessió informativa del curs, que tindrà lloc demà dimarts 31 de març a les 20 h al local Cal Peitabí (C/ Amàlia Soler, 8), on es donaran tots els detalls del curs. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.