Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Aprovada per unanimitat la llista de la CUP Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

30-03-2015 20:54

La participació ciutadana, la transparència institucional i la creació d’un viver de celleristes són els punts principals del programa de la candidatura

CUP. Aprovada per unanimitat la llista de la CUP Sant Sadurní

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sant Sadurní d’Anoia ha ratificat en assemblea oberta la candidatura per a les properes eleccions municipals del  maig. Jordi Pujol Lizana, Carlota Carbó, Xavier Borrell, Jaume Pujol i Mar Pinyol són les cinc cares que encapçalen la llista aprovada per unanimitat. La CUP Sant Sadurní presenta 27 persones, el nombre màxim permès a aquest municipi, per a demostrar la solidesa del projecte polític en la seva estrena en unes eleccions municipals.

L’acte ha tingut lloc al Casal d’Entitats de la vila on, abans de la votació i aprovació de la llista, s’han presentat els principals punts del programa electoral. Per a la CUP sadurninenca les prioritats són acostar les institucions i l’activitat política als ciutadans, la transparència del consistori, la creació d’un viver de celleristes, millorar les polítiques d’habitatge i treballar en l’oferta educativa.

La presentació va acabar amb un dinar popular a l’Era d’en Guineu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.