Vegueria del Penedès

MÚSICA EN DIRECTE

El Mercat de Mar de Vilanova organitzarà concerts els dissabtes al migdia


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-04-2015 20:59

Es tracta d'una iniciativa conjunta entre el Mercat de Mar i l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat per dinamitzar l'espai

Ajuntament de Vilanova. El Mercat de Mar de Vilanova organitzarà concerts els dissabtes al migdia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El pròxim dissabte 18 d'abril s'obrirà una programació de quatre concerts al Mercat de Mar. Es tracta d'una iniciativa conjunta entre el Mercat de Mar i l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Tots els concerts es faran els dissabtes a les 12.30 h.

Obrirà el cicle el 18 d'abril La Marxin sota la direcció de Pep Figueras. Pel 9 de maig es prevista l'actuació de la Vilanova Latin Band sota la direcció de Joan Pere Molina. El 30 de maig serà el torn de la Banda d'Adults Mestre Montserrat, sota la direcció de Paco Palasí. I Finalment el 13 de juny actuarà l'Aula de Flauta Travessera, sota la direcció de Marc Horne i Meritxell Carbonell. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.