Vegueria del Penedès

VINS I CAVES

Nadal regala llenya de cep als seus seguidors de Facebook


Caves Nadal Torrelavit

14-04-2015 19:44

Arrenca cinc mil ceps d’una vinya vella de macabeu i els regala als seguidors de Facebook que es posin en contacte amb el celler

Eix. Caves Nadal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Caves Nadal regalarà a partir del cap de setmana vinent els ceps d’una vinya de dues hectàrees als seguidors de Facebook que en vulguin fer llenya. Els interessats han de fer arribar un correu electrònic a visita@nadal.com, proposant una data i una hora per anar a la vinya a recollir els ceps acabats d’arrancar.

La recollida es farà els dissabtes i diumenges del mes d’abril (dies 18 i 19, i 25 i 26). Un cop enviat el mail, els seguidors rebran un missatge de confirmació. D’aquesta manera, el celler vol garantir una bona coordinació de la recollida i evitar aglomeracions.

Després d’aquesta operació a la vinya La Vermella s’hi plantarà cereal i es llaurarà durant diversos anys amb l’objectiu d’aconseguir que la terra recuperi les condicions idònies per implantar una nova vinya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.