Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE SÈRIES DE BARCELONA

Si t'agraden les sèries, Serielizados és el teu festival


Redacció Barcelona

28-04-2015 8:15

Serielizadosfest tindrà com a convidat de luxe a Donen Harmon, creador de sèries d'èxit com Rick i Morty o “Community”

EIX. Serielizados

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El festival de sèries de Barcelona arrenca demà amb la gala d'inauguració a la Sala Apol·lo i durarà fins dissabte 18 d'Abril. Serielizadosfest compta amb una gran varietat de material visual i com a convidat de luxe amb Donen Harmon, creador de sèries d'èxit com "Rick i Morty" o “Community”. A més, aquest mateix dijous estarà en el festival Javier Olivares, creador de la innovadora sèrie espanyola “El Ministerio del Tiempo” de gran èxit i emessa per La 1 de Televisió Espanyola.

Si ets un fan de les sèries, no pots faltar a aquest esdeveniment, on hi haurà des de música, xerrades, fins a humor o tecnologia; i per descomptat, un munt de sèries. La inauguració començarà amb la projecció de “Fortitude” seguida d'una batalla entre Juan Colomo i El Nen de la Hipoteca que presentarà Júlia Beltrán. I a partir de la nit, podreu escoltar música en viu.

Per descomptat, no pots anar a un festival sense comprar la teva entrada o sense tenir un lloc en el qual passar la nit i descansar. Per al segon, si encara no saps on trobar el teu hotel, no dubtis a consultar la varietat d'hotels que ofereix Expedia per a aquests casos. I per aconseguir la teva entrada només has d'entrar a la web de Serielizadosfest i omplir les dades que et demanen. El preu de l'entrada és de 11 euros. Encara que si decideixes comprar-la a la taquilla, també estarà disponible a 15 euros.

Potser et sembla que aquest espai no és apte per a tu, però si t'agrada el bon rotllo i divertir-te, també hi ha oferta a la teva mida dins del Serielizadosfest. A més de les sèries també podràs escoltar música i descobrir un gran ambient festiu, però també cultural. El festival et permetrà descobrir “Breaking Bad” (Premi Primetime Emmy a la millor sèrie dramàtica), de la qual s'emetrà l'últim capítol per tancar el festival i que et pot obrir els ulls. A més de les sèries també podràs veure diversos documentals, entre ells, un del propi Harmon, que estarà present, o els projectes marcians “Hunting Melissa” i “The Reward”. Així que ja saps, si vols passar tres dies d'allò més interessants, no et pots perdre el Serielizadosfest.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.