Vegueria del Penedès

BARCELONETA-SANT MAGÍ

Finalitzen les obres de millora al parc de les Sitges de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

21-04-2015 20:19

Les obres han consistit en la plantació d’una quarantena d’arbres i l'entapitzant a la zona atalussada que separa el parc de les vies del tren

Ajuntament de Vilafranca. Finalitzen les obres de millora al parc de les Sitges de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En els darrers dies han finalitzat els treballs d’adequació del parc de les Sitges, al barri de la Barceloneta-Sant Magí. L’actuació que s’ha realitzat en aquesta zona verda pretén incrementar les zones d’ombra, així com millorar l’aïllament del parc respecte de les vies del tren i respecte del passatge del Blat, però el veïnat accedeix als pàrquings privats dels blocs d’habitatges.

Les obres han consistit en la plantació d’una quarantena d’arbres, arbustiva i entapitzant a la zona atalussada que separa el parc de les vies del tren, la plantació d’una dotzena d’arbres a les zones d’estada del parc, la millora del sistemes de reg, l’habilitació d’un sorral per a infants i la instal·lació d’una tanca limitant el carril rodat del passatge del Blat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.