Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

ERC es presenta a Castellet i la Gornal amb Oriol Solé com a cap de llista


Redacció Castellet i la Gornal

21-04-2015 20:45

Els republicans tornen a presentar-se al poble amb l’objectiu de ser l’opció d’esquerres i independentista i per “canviar les formes de governar”

ERC. Oriol Solé

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Esquerra Republicana serà present a les eleccions municipals a Castellet i la Gornal. Els independentistes es presentaran amb una llista renovada i liderada pel sindicalista Oriol Solé, treballador de la Robert-Bosch , que es proposa “canviar la forma de fer política, cal una major participació del poble en les decisions de l’ajuntament i també molta més transparència en el dia a dia del govern”.

En aquest sentit Solé també ha avançat que la seva candidatura exercirà des d’un primer moment “un compromís clar i nítid a favor de la independència i creiem que Castellet no en pot estar al marge, el moment de país ens demana accions i responsabilitat en la defensa d’un nou país molt més just per a tothom”.

Solé va remarcar també que el grup d’ERC “combina gent nova amb gent que ja havia anat a les llistes, però totes amb una gran il·lusió per treballar pel poble i presentar un projecte nou i obert”. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.