Vegueria del Penedès

TEATRE D'ÈPOCA AL CARRER

L'Arboç consolida la Fira Modernista del Penedès amb un gran èxit de públic


Redacció L'Arboç

21-04-2015 20:53

Més de 500 persones van participar a les visites guiades programades

S. Sedó. Molts visitants al carrer Major de l’Arboç en la IV Fira Modernista del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Arboç ha acollit aquest cap de setmana la quarta edició de la Fira Modernista del Penedès, una fira capdavantera al Penedès i marcada, en aquesta edició, pel gran èxit de públic, i per la gran resposta obtinguda en les visites guiades programades tant a La Giralda com a l’Hospital de Sant Antoni Abat.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, on cinc companyies, encapçalades per les locals Elenc Artístic Arbocenc i L’Embruix.cat com a debutants, van presentar les seves propostes, també va tenir una gran acollida per part del públic. Altres propostes, com la Gimcana dels Edificis Modernistes de l’Arboç, les exposicions, els tallers infantils, o el Ball de Boda, van causar sensació i van gaudir del favor del públic.
Aquesta quarta edició de la Fira Modernista del Penedès però, serà recordada per la gran ambientació, amb els carrers engalanats i amb moltíssima gent vestida d’època.

Tal com explica el regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Alfons Ribas "poc a poc, la Fira Modernista del Penedès es consolida, és més coneguda, i reverteix en l’economia local, posicionant  l’Arboç com a destinació turística i cultural de qualitat". 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.