Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

ERC de Sant Pere de Riudebitlles farà una enquesta a tot el poble per fer el programa electoral


ERC Sant Pere de Riudebitlles Sant Pere de Riudebitlles

27-04-2015 18:48

Eix. Enquesta

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La candidatura d’Esquerra Republicana a Sant Pere de Riudebitlles s’ha marcat recollir el màxim d’opinions possibles per aconseguir ajustar les propostes del projecte municipal a les necessitats reals de la gent. Per això, aquesta setmana ha repartit fins a dues mil enquestes en paper a totes les cases on la gent podrà opinar sobre diferents aspectes relacionats amb el poble. Dels resultats obtinguts, en sortiran algunes de les propostes del programa electoral i se’n dibuixaran més nítidament d’altres.

La mateixa campanya ha estat engegada també a Internet i, a través de la pàgina de la secció local, es pot accedir a l’enquesta digital que conté les mateixes preguntes i algunes més. Amb aquesta campanya, Esquerra Republicana a Sant Pere de Riudebitlles vol acostar la vida política al ciutadà ja des de la campanya electoral, cosa que també farà si té responsabilitat de govern a l’ajuntament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.