Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Anna Martínez presenta Cubellencs com un projecte "primordial i necessari"


Redacció Cubelles

06-05-2015 11:44

L'alcaldable va fer una crida a la unitat i va defensar el model dels partits independents sense interessos fora del municipi

Cubellencs. Presentació de la candidatura de Cubellencs

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Anna Martínez ha presentat aquest cap de setmana la candidatura de Cubellencs a les properes eleccions municipals en un acte conduït per l'artista Mayte Carreres. La candidata de Cubellencs creu que el municicpi ha defensar i impulsar la seva economia local: "per créixer com a poble, on els emprenedors tinguin reconeixement, on els carrers siguin transitables i accessibles, hi hagi llum i vida, perquè tothom té dret a una vida digna i a les mateixes oportunitats".

Martínez va qualificar el seu projecte de "primordial i necessari per fer de la vila de Cubelles un lloc on tothom se senti orgullós de viure". La nova formació es va comprometre a "fer de les necessitats una realitat resolta i no de les fantasies, un altre fracàs". L'alcaldable de Cubellencs va fer una crida a la unitat: "com a persones i com a poble, necessitem un poble unit per tirar endavant el nostre projecte de poble, on tothom és necessari i on tothom i té cabuda, i remarco tothom".

En aquest sentit, Anna Martínez va puntualitzar que "com a independents que som, nosaltres no estem sotmesos a direccions externes de partit que tinguin com a objectiu i com a fita desbancar a un o l'altre partit d'ideologia diferent de la seva per tal de fer viables unes o altres coalicions que tan sols beneficien a un projecte o un altre extern al nostre poble. Les eleccions municipals són això, única i exclusivament municipals. Nosaltres decidim per al projecte del nostre poble. Els càrrecs electes, han d'estar únicament al servei d'aquest poble i mai a l'inrevés, ni posar aquest, a disposició dels partits".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.