Vegueria del Penedès

COMPRES NOCTURNES

La Vilanova Shopping Nit arriba amb descomptes especials durant la nit


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-05-2015 12:11

Enguany també col·laboren en l’acció els restaurants i bars del centre de la ciutat oferint un menú VSN

Viu Comerç. Imatges d'anteriors edicions del Vilanova Shopping Nit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les botigues de Vilanova i la Geltrú es preparen per sumar-se el proper divendres 29 de maig a la sisena edició de la Vilanova Shopping Nit (VSN 2015), enguany amb canvi d’imatge i de nom, per celebrar la consolidació d’un acte pioner a la comarca. Es tracta d’una exclusiva i nocturna festa de compres, un esdeveniment de moda, comerç, serveis i tendència dels establiments de Vilanova i la Geltrú.

Les botigues del centre de la ciutat tornaran a obrir en un horari extraordinari, des de les 21h fins a la mitjanit, amb la intenció de crear una experiència única en un emplaçament singular, on oferiran avantatges comercials amb descomptes especials per aquella nit, activitats lúdiques i culturals.

Una de les novetats d’aquesta edició serà que tots els establiments realitzaran descomptes especials durant la nit, convertint l’acte en una oportunitat per comprar a preus únics. Enguany també col·laboren en l’acció els restaurants i bars del centre de la ciutat oferint un menú especial VSN. Es podran consultar totes les promocions i els establiments col·laboradors al díptic de la campanya i la pròpia web de l’associació.

Entre les activitats previstes, figuren concerts de música al carrer, diferents perfomances i actuacions pels carrers i places de la Shopping Nit, decoració de carrers i aparadors, i moltes més sorpreses.

Els establiments disposaran de tiquets d’estacionament gratuït de fins a una hora per facilitar l’aparcament als seus clients, vàlids pels aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes, plaça Peixateria i de la plaça Charlie Rivel.

La Vilanova Shopping Nit és una festa del comerç que té la intenció d’atreure visitants i potenciar el centre comercial urbà de Vilanova i la Geltrú, que conjuntament amb la celebració d’una nova edició de la Fira Temps de Vi, convertirà Vilanova i la Geltrú durant aquell cap de setmana en un destí atractiu pels visitants i en espai de relació entre els ciutadans.

El comerç local i de proximitat de Vilanova i la Geltrú continua més viu que mai, i es demostra amb campanyes, com la VSN, promoguda i organitzada per l’associació de comerciants de la ciutat, Viu Comerç, amb el suport del Gremi de Restauració i Hostaleria i del propi Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.