PUBLICITAT
GASTRONOMIA
13-05-2015 12:54
Una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru.
Aquest any l’estil de l’activitat serà diferent i alhora innovador en què creiem que no deixarà a ningú indiferent. La idea d’aquest acte és que els cuiners prepararin una elaboració amb LA PRIMAVERA com a concepte d’inspiració. A partir d’aquest moment el mestre i artista Wataru començarà a dibuixar un quadre in-situ en el mateix celler inspirant-se en aquestes elaboracions. A més, aquesta obra la plasmarà en un quadre fet amb xocolata i que pintarà amb colorant alimentari i ingredients naturals que aportaran textures i volum al quadre.
A més de veure el mestre en acció podrem tastar les elaboracions fetes pels cuiners maridats amb els vins del cellers Avgvsvtvs.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT