Vegueria del Penedès

GASTRONOMIA

Segona Edició 'Corecuinà' amb Wataru


Terra i Taula El Vendrell

13-05-2015 12:54

El col·lectiu Terra i Taula conjuntament amb l'artista Japonés Wataru proposa una segona edició de Corecuinà al Celler Avgsvts Forvm del Vendrell

Eix. Logo del 'Corecuinà'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Una activitat en què l’art, la cuina, el vi i el producte de casa nostra s’uneixen per portar a terme un concepte gastronòmic anomenat Corecuinà creat per l’artista japonès Wataru.

Aquest any l’estil de l’activitat serà diferent i alhora innovador en què creiem que no deixarà a ningú indiferent. La idea d’aquest acte és que els cuiners prepararin una elaboració amb LA PRIMAVERA com a concepte d’inspiració. A partir d’aquest moment el mestre i artista Wataru començarà a dibuixar un quadre in-situ en el mateix celler inspirant-se en aquestes elaboracions. A més, aquesta obra la plasmarà en un quadre fet amb xocolata i que pintarà amb colorant alimentari i ingredients naturals que aportaran textures i volum al quadre.

A més de veure el mestre en acció podrem tastar les elaboracions fetes pels cuiners maridats amb els vins del cellers Avgvsvtvs.

Més informació

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.