Vegueria del Penedès

AFECTATS PER LA HIPOTECA

La PAH del Garraf inicia una campanya d'"escraches" als candidats


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-05-2015 10:56

Busquen el suport del PP i CiU a la Iniciativa Legislativa Popular de Mesures Urgents per frenar l'emergència habitacional i la pobresa energètica

PAH Garraf. La PAH del Garraf inicia una campanya d'"escraches" als candidats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del Garraf ha posat en marxa aquesta setmana una campanya d'"escraches" que, segons han anunciat, continuaran al llarg d'aquesta setmana. La primera acció de la PAH va ser dissabte a l'acte electoral de CiU a Vilanova i la Geltrú i va servir perquè els membres de la plataforma lliuressin a l'alcaldessa, Neus Lloveras, una carta per fer arribar als seus companys al Parlament de Catalunya.

El 30 de abril la  PAH i altres moviments socials van presentar al Parlament la Iniciativa Legislativa Popular de Mesures Urgents per frenar l'emergència habitacional i la pobresa energètica. Per aquesta raó, han iniciat aquesta campanya entre els polítics locals de CiU i PP per tal que se sumin a aquesta iniciativa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.