Vegueria del Penedès

RUTA GASTRONÒMICA

El Cable i Los Vikingos guanyen el Tapa a Tapa 2015


Redacció Sitges

07-06-2015 7:46

Los Vikingos ha aconseguit la tapa més votada pel jurat popular i El Cable el primer premi del jurat tècnic. Aquesta edició el Tapa a Tapa ha distribuït al voltant de 61.000 tapes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La tapa Happy barry de El Cable, un calamar farcit de bolets i papada amb fals risotto i praliné d’avellana, ha estat la guanyadora del Tapa a Tapa 2015, segons el jurat tècnic format per Anna Monasterio de l’Escola d’Hostaleria de Sitges; Joan Mompel, president de l’Associació Gastronòmica de la Societat Casino Prado, i Ramon Raventós i Trinitat Gilbert, periodistes gastronòmics. El veredicte del jurat va posicionar en segon lloc el Bar Restaurant Xampu Xampany, que oferia una llàgrima ibèrica de gla amb daikon i salsa picant de soja, i el tercer per al Bar Restaurant Louis se va pel seu Sid Vicious, a base d’ous fregits amb carn i sang, maki d’alga farcit de guisat de peus de porc sobre cremós d’ous ferrats i amb gotes de coulis de maduixa.

Més enllà de l’elecció dels professionals, el jurat popular del Tapa a Tapa ha fet guanyador el melós de vedella amb cruixent d’Emmental, Meloset, del restaurant Los Vikingos. El segon lloc ha estat també per El Cable, i el tercer per al Bar La Barata i el seu Caneló de cervesa.

El sorteig entre les persones participants com a jurat popular ha ofert tres caps de setmana gratuïts a l’Hotel Dolce a Esther Bocigas Ramos, a l’Hotel Antemare a Mercedes Martínez, i a l’Hotel Melià a Ester Sánchez González. La gratuïtat per a dues persones per fer la 6ª edició de la Ruta Sitges Tapa a Tapa ha estat per Paloma Isac Martín

La 5ª ruta Sitges Tapa a Tapa s’ha celebrat del 7 al 17 de maig amb un increment destacat de participants. 35 establiments han ofert les seves creacions culinàries en una edició que ha venut al voltant de 61.000 tapes, una mitja de gairebé 2.000 tapes per establiment. La quantitat és lleugerament inferior a l’assolida el 2014 i l’organització es planteja traslladar l’esdeveniment de nou al mes de novembre.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.