Vegueria del Penedès

MANDAT 2015-2019

Garrido presenta un govern amb regidoria desdoblades entre Ribes, Roquetes i les urbanitzacions


Redacció Sant Pere de Ribes

24-06-2015 10:03

L'alcaldessa i el regidor Francisco Perona tindran dedicació exclusiva amb una retribució néta de 2.325 i 2.050 euros respectivament

El nou govern de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El govern de Sant Pere de Ribes ha presentat aquesta setmana el nou cartipàs de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Per a l’alcaldessa, Abigail Garrido, “ara comença una nova etapa on la creació de llocs de treball serà prioritària. Per això treballarem en 3 línies: l’economia local i l’ocupació, la igualtat d’oportunitats i la justícia social, i la participació i la transparència”. Garrido ha explicat que tots els regidors han signat un codi ètic on els compromisos més ferms són “la proximitat, la transparència i l’honestedat”.  L’alcaldessa s’ha referit també al teixit associatiu del municipi i ha refermat el seu compromís “de treballar des de la proximitat de regidories desdoblades entre Ribes, les Roquetes i les urbanitzacions com són cultura, esports i comerç local”.

Pel que fa a l’organització municipal, respondrà als següents reptes. L’alcaldia, de la mà d’Abigail Garrido, tindrà les regidories d’Espai Públic i Governació a més del programa de Participació i Convivència Ciutadana. Hi haurà dues comissions que englobaran diferents regidories. Una Comissió de Desenvolupament Territorial, Econòmic i d’Ocupació amb el regidor d’Urbanisme, Urbanitzacions i Règim Intern, Francisco Perona; amb el regidor d’Emprenedoria, Promoció Econòmica i Turisme, Antonio Martín; i amb la regidora de Treball, Joventut, Cooperació Internacional i Esports de Les Roquetes, Noelia López; i una altra Comissió de Servei a les Persones i Igualtat d’Oportunitats composta pel regidor de Cultura i Esports de Ribes i les Urbanitzacions i de Comerç Local de Ribes, Josep Moya; per la regidora de Serveis Socials i Educació, Francisca Carrasquilla, i pel regidor de Cultura i Comerç Local de les Roquetes, Adrià Solà.

Quant a les dedicacions, la de l’alcaldessa serà exclusiva, amb una retribució neta de 2.325 euros al mes, així com també el regidor d’Urbanisme, Urbanitzacions i Règim Intern, Francisco Perona, amb una retribució neta de 2.050 euros al mes. Les dedicacions parcials seran per al regidor de Cultura i Esports de Ribes i les Urbanitzacions i regidor de Comerç Local de Ribes, Josep Moya, amb una retribució de 1.160 euros nets al mes, i per a la regidora Noelia López, que té la responsabilitat de Treball, Joventut i Cooperació Internacional i Esports de Les Roquetes, amb una retribució neta de 1.130 euros al mes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.