Vegueria del Penedès

RUGBI

El rugbi Nova Olivella participa al rugbi platja de Vilanova


Rafael Linares Olivella

04-07-2015 12:57

Torneig de rugbi platja de Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte 27 de juny, a las 10:30h, tornava a fer-se una nova edició del Rugbi Platja de Vilanova i La Geltrú (organitzat pel SEL Vilanova), a la platja de l´U.

El Rugbi Nova Olivella participava amb tota l'escola i el sub.16. Partits que van començar sobre les 11h, combinats entre ells als dos camps disponibles de rugbi 5 platja, tema escola (sub.14). I al final del matí, es jugarien els sub.16. Els més petits, amb quatre nanos, farien un combinat amb el Sel Vilanova, i s´enfrontaven en dues ocasions al Taus Amposta, amb dues derrotes, però amb un molt bon nivell, i el ressorgiment d'una nova jugadora, Lucia, amb un futur molt prometedor, amb 5 marques (també va fer la seva marca, Lucas Linares, a passada de la revelació dels més petits, amb Hugo i Unai, també a les files de l’equip Olivellenc).

Seguidament els sub.12, van aconseguir la primera plaça, juntament amb el Sel Vilanova, on van empatar a una victòria cadascú, enfrontant-se també a un altre combinat del Sel. (Axel Linares amb dues marques, igual que James, Manel i Miranda amb una, van ser els anotadors del Rugbi Nova Olivella, amb la participació de Joel, Agatha i Martina).

I per acabar l'escola van arribar els sub.14, amb “pleno” de victòries, on van acabar primers enfront un RC. Martorell, Sel Vilanova i Taus Amposta. No van deixar reaccionar als èquips contraris, i amb un joc dinàmic i la velocitat de Serguei, van acabar guanyant el campionat.

I per últim van entrar en escena els sub.16, que en cap moment van poder plantar cara ni al Rugbi Cornellà, Rugbi Sitges, ni al Sel Vilanova, i van marxar de vuit, amb 0 victòries. A les files del sub.14 i sub.16 (Adrià, Axel, Carvajal, Raúl, Martínez, Gerard, Jaume Valdés, Aleix, Sebas, Els Erik, Aitos, etc…, amb les baixes importants de Julio i Jaume Carol).

Finalment es va fer entrega del trofeu (una rajola amb el distintiu del torneig, molt original), un kit per cada nano per menjar i una samarreta de record. Molta calor, no es va parar de consumir aigua, i entre partit i partit bany a la platja, i com no, un bon dia de rugbi.

Agrair la invitació als nostres veïns del Sel Vilanova i a l´organització que va estar genial.Com no, com sempre a la nostra afició, que sempre ens segueix a tot arreu. Ara sí, s´há acabat la temporada, i toca fer vacances, al setembre torna la festa del rugbi amb la temporada 2015-16, amb més experiències pels nois d´Olivella. Això si, fins el 30 de juliol continuem amb el nostre Campus, dimarts i dijous de 16 a 20H. Encara esteu a temps de anar!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.