Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2015

Sis castells de vuit del Nens del Vendrell aquest diumenge


Redacció El Vendrell

21-07-2015 11:34

Aquesta setmana els Nens entren concentrats en els últims assaigs abans de Santa Anna

Sis castells de vuit del Nens del Vendrell aquest diumenge. Nens del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Nens del Vendrell han dut sis castells de vuit aquest diumenge en dues diades, al matí a Calafell i a la tarda a Bonastre, en el marc de les seves respectives Festes Majors. Eren les dues diades abans de Santa Anna i els de la camisa vermells ho han saldat de la millor manera: 4a Tripleta de 8 de la temporada i segon pilar de 6 descarregat.

Al matí, a Calafell poble, i amb la companyia a plaça dels Bordegassos i els Castellers de Lleida els Nens van portar-hi la quarta Tripleta, descarregant el 3d8, la Td8f i el 4d8. Els dos primers, executats de forma segura i ràpida, mentre que el carro gros va presentar més feina a la descarregada. L'actuació va acabar amb un v5.

A la tarda, a Bonastre, i compartint plaça amb els Xiquets de Reus, els del Baix Penedès van repetir els castells bàsics de 8 i hi van sumar el 5d7, treballant i construint l'atac al 5d8 aquest diumenge per Santa Anna. A l'hora dels pilars va arribar el torn de l'espadat de 6, que es va descarregar sense cap oposició i mostrant una molt bona seguretat en l'execució.

Aquesta setmana els Nens entren concentrats en els últims assaigs abans de Santa Anna. En especial, cal remarcar l'assaig general de dimecres i l'assaig a plaça amb camisa divendres 24, coincidint amb l'assaig general previ de Santa Anna de tot el seguici festiu de la ciutat.

Diumenge, a partir de les 13:30 h a la plaça Vella els Nens tenen una cita amb la seva història i la seva plaça que esperen poder superar després de l'últim intent de 5d8 fa més de 40 anys. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.