Vegueria del Penedès

FUTBOL PLATJA

L'equip de futbol platja del CF Vilanova viatja a Cadis per participar al Campionat d'Espanya


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-07-2015 19:54

Els representants de la plantilla, amb la regidora d'Esports Blanca Albà. Ajt. Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'equip de Futbol Platja del Club de Futbol Vilanova viatja avui cap a la comunitat andalusa, per participar en el Campionat d'Espanya de Futbol Platja, que se celebra a Cadis del 23 al 26 de juliol

Campió Catalunya 2015 FPEls vilanovins acudeixen a les finals estatals després d'haver-se proclamats Campions de Catalunya a les fases finals, disputades a Castelldefels durant el primer cap de setmana de juliol, després d'imposar-se al Platja de Roses per 3 gols a 6.

Aquest matí representants de l'equip juntament amb el president de l'entitat, Gabriel Sánchez, han estat rebuts per la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, la qual els ha desitjat molta sort i èxits en la competició que s'inicia demà al matí i que té com a primer rival dels vilanovins l'equip del Levante.

Així mateix, han mostrat les samarretes que lluiran durant la competició, com a element promocional de la ciutat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.