Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2015

Sebastià Giménez, pregoner de la Festa Major de Sitges


Redacció Sitges

23-07-2015 16:52

Josep Ramon Sentís serà el pendonista de Sant Bartomeu, i les bessones Joana i Rosa Maria Alexandre, les pendonistes de Santa Tecla

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sebastià Giménez i Mirabent serà el pregoner de la Festa Major. Així ho ha anunciat la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, que també ha donat a conèixer els noms d’altres protagonistes de la celebració.

A proposta de la Parròquia, Josep Ramon Sentís i Julià ha estat designat pendonista de Sant Bartomeu, mentre que Santa Tecla presenta novetats. Per primera vegada les pedonistes de Santa Tecla seran dues persones, les bessones Joana i Rosa Maria Alexandre i Milà.

La Comissió ha desvetllat també les colles que protagonitzaran les ofrenes de l’Ofici. Per Festa Major seran els Gegants Americanos, en motiu del seu 50è aniversari, i per Santa Tecla, els Gegants de la Vila, que celebren 40 anys.

Aquest 2015, la colla de Bastoneres llançaran els 21 morterets per Sant Bartomeu, i al setembre seran les expendonistes de Santa Tecla, les encarregades de donar l’inici oficial de la festa amb l’esclat dels coets. 

La Comissió de Festa Major i Santa Tecla ha preparat un acte de presentació el 3 d’agost, a les 22 hores, als Jardins de El Retiro, on “a més de presentar oficialment els protagonistes de la festa es desvetllarà el cartell i els seus autors, a més d’altres novetats, que encara són una incògnita”, ha explicat Aroa Llorens, presidenta de la Comissió de Festa Major.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.