Vegueria del Penedès

RENÚNCIA D'UN REGIDOR

El Govern Municipal de Sant Martí Sarroca agraeix la tasca de Víctor Pujadó


Ajt Sant Martí Sarroca Sant Martí Sarroca

04-08-2015 8:31

Continua amb determinació i plena normalitat el seu full de ruta per Sant Martí Sarroca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el passat Ple Municipal celebrat el dia 30 de juliol, el Sr. Víctor Pujadó va fer efectiva la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca. Tal i com ell mateix ha explicat, la seva renúncia està motivada estrictament per motius laborals que li impossibiliten compatibilitzar la seva feina amb la tasca de regidor del govern.

Atès aquest motiu, els membres del govern respectem plenament aquesta decisió i agraïm la tasca que el company Víctor ha fet per a la consecució del Govern d’Esquerres Martinenc i  per la seva iniciativa i dedicació al municipi, que de ben segur continuarà.

El Govern d’Esquerres Martinenc continuarà impulsant amb determinació, esforç i dedicació el full de ruta acordat per Sant Martí Sarroca, amb l’alcalde, la nova regidora del grup municipal d’AM-CUP-PA que prendrà possessió properament i els actuals regidors del Grup Municipal Socialista – Movem Sant Martí i del Grup Municipal d’ERC.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.