Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

Comencen les obres d’arranjament dels vestidors del camp de futbol de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

12-08-2015 11:07

La instal·lació s’adequarà a la normativa vigent i millorarà la seguretat i comoditat dels usuaris

Comencen les obres d’arranjament dels vestidors del camp de futbol de Sant Sadurní. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquests dies han començat les obres de reparació i arranjament dels vestidors del camp de futbol. L’actuació suposarà una millora notable dels mòduls actuals, als quals s’hi sumaran dues noves estructures, una que servirà com a vestidors per als àrbitres i una altra que s’utilitzarà com a lavabo i que estarà adaptada a persones amb discapacitat. D’aquesta manera la instal·lació s’adequarà a la normativa vigent, a més de millorar la seguretat i comoditat dels usuaris. A més de la col·locació d’aquests dos nous mòduls, també es renovaran alguns elements del mobiliari dels vestidors.

Aquest dimarts la regidora d'Esports Laura Salvador ha realitzat una visita a les instal.lacions acompanyada per l'arquitecte municipal, Manel Marín.

En aquesta primera fase s’està col·locant un nou paviment, es netejaran i sanejaran els mòduls, i també es pintaran i es repararan les portes i finestres.

La intervenció té un cost d’uns 63.673 euros IVA inclòs, dels què 20.000 provenen d’una subvenció de la Fundació La Caixa. A més, amb aquestes obres també es s’actuarà als vestidors de la pista descoberta que es troba al costat del camp de futbol 7.

A finals de mes es preveu que els equips de futbol puguin fer ús dels vestidors remodelats i l'actuació s'enllestirà la primera quinzena de setembre, abans de l’inici de les competicions oficials, amb la instal·lació dels nous mòduls.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.