Vegueria del Penedès

ESCACS

Magí Bernat guanya el grup D de l’Open Internacional de Sants


Redacció Vilafranca del Penedès

02-09-2015 12:09

Magí Bernat rebent els diversos premis guanyats al XVII Open Internacional. Pau Pascual

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El vilafranquí Magí Bernat amb només tretze anys ha guanyat el grup D d’un dels oberts internacionals d’escacs més grans d’Europa per a jugadors sèniors.

Del 21 al 30 d’agost es va celebrar a les Cotxeres de Sants a Barcelona el XVII Open Internacional de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, la competició més important del Circuit Català d’Oberts, amb la participació de 742 jugadors de més de quaranta països. Magí Bernat, que milita al Catalunya Escacs Club i que ha entrenat durant quatre anys amb el també vilafranquí Salvador Lluverol, va aconseguir vuit victòries de deu partides. A més del primer lloc absolut, també va ser el primer sub 14 del grup D i va fer la principal contribució perquè el seu club aconseguís guanyar l’obert per equips. Per tant, va conquerir tres copes i grans mostres de simpatia durant el lliurament dels premis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.