Vegueria del Penedès

VANDALISME

L'Ajuntament de Vilanova es reunirà a finals de mes amb Renfe


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-09-2015 17:35

Aquest matí RENFE ha tornat a tancar el pas subterrani que connecta el barri de Mar amb el centre de la ciutat a causa del vandalisme

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i el regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat, Joan Giribet, es reuniran amb el director de Rodalies de RENFE, Fèlix Martin, a finals d'aquest mes de setembre per tractar, entre d'altres temes, l'accés i el pas dels usuaris i de la ciutadania per aquest pas subterrani. Tot i lamentar l'incivisme que ha ocasionat novament desperfectes en l'accés per la banda de Mar de l'estació de rodalies, des de l'Ajuntament de la ciutat es reclama a l'operadora ferroviària solucions que no afectin els usuaris i veïns que utilitzen correctament i fan un bon ús d'aquest accés.

La reunió, que es farà en breu entre el Govern municipal i el director del servei de Rodalies, complementa les diferents actuacions i trobades que a nivell tècnic i polític s'han anat realitzant periòdicament amb l'objectiu de cercar solucions que evitin els actes vandàlics, des del maig se n'han produït set i, sobretot, no causin perjudicis al conjunt de la ciutadania i d'usuaris.

Aquest matí RENFE ha tornat a tancar el pas subterrani que connecta el barri de Mar amb el centre de la ciutat a causa dels desperfectes detectats a les 06:15 h en el torn de pas situat a l'accés a l'estació pel barri de Mar. RENFE ha procedit al tancament d'aquest pas fins que no s'hagin reparat els desperfectes. És per aquest motiu que l'Ajuntament de VNG reclama a RENFE solucions que evitin el tancament reiterat d'aquest pas, molt utilitzat pels usuaris del servei de rodalies i pel veïnat del barri de Mar.

Mentre no es resolgui l'avaria, els usuaris i usuàries hauran de fer servir el pas del carrer de la Llibertat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.