Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2015

Segur de Calafell celebra aquest cap de setmana la Fira de Sant Miquel


Redacció Calafell

24-09-2015 9:28

La Fira de Sant Miquel és un històric certamen comercial de Segur de Calafell que havia deixat de celebrar-se el 1998 i va ser recuperada l’any 2010

6a Fira de Sant Miquel . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segur de Calafell celebrarà els dies 26 i 27 de setembre la sisena edició de la Fira de Sant Miquel. Quaranta firmes comercials locals i comarcals s’han inscrit al certamen, que es celebra al centre de Segur, durant els dies àlgids de la festa major, amb la qual comparteix espais i algunes activitats. Organitzen l’associació de comerciants i empresaris Segur Centre, l’associació d`empresaris Fòrum Calafell i la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Calafell.

El recinte firal ocupa la plaça Mediterrani, l’avinguda Catalunya i la plaça Pau Casals. Dissabte, obrirà de les 11 a les 15 hores i de les 18 a les 23 hores. Diumenge, de les 11 a les 15 hores i de les 18 a les 21 hores. A més dels estands, hi haurà disponibles zones d’esbarjo amb atraccions infantils i una zona amb servei de begudes i restauració.

Un cop acabat el període de màxima activitat turística, la fira de Sant Miquel “té com a objectiu promocionar els comerciants, restauradors, artesans i professionals de Calafell i comarca, els seus productes i tendències”, explica la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Calafell, Lluïsa Lastra. 

La Fira de Sant Miquel és un històric certamen comercial de Segur de Calafell que havia deixat de celebrar-se el 1998 i va ser recuperada l’any 2010. A més d’un aparador econòmic, és també un signe d’identitat d’aquest nucli calafellenc. Des que va ser recuperada, en algunes edicions ha tingut un perfil temàtic, bé per sectors o activitats, bé per referències socials i locals. Amb el temps, s’ha consolidat com una fira local i comarcal de caire multisectorial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.