Vegueria del Penedès

CONGRÉS DELS DIPUTATS

La vilanovina Carme Castellano, nova diputada d'Unió al Congrés


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-10-2015 20:23

La presidenta local d'Unió substitueix Imma Riera (CDC) a la cambra, a Madrid

La vilanovina Carme Castellano, nova diputada d'Unió al Congrés. UDC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Mari Carme Castellano ha pres aquesta tarda possessió de la seva acta com a diputada al ple del Congrés dels Diputats en substitució d'Imma Riera (CDC) per la circumscripció de Barcelona.

Nascuda a Almeria el 1971, resideix actualment a Vilanova i la Geltrú. Castellano és advocada i sòcia fundadora de Castellano Advocats especialitzada en dret matrimonial i de família i és membre de la Comissió de Violència de Gènere per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Castellano és militant d'Unió des de l'any 2009 i es va presentar a les últimes eleccions generals a la llista per Barcelona en el número 11. És presidenta de la Comissió de Garanties d'Unió Democràtica i, en l'àmbit territorial, és la presidenta local d'Unió Democràtica a Vilanova i la Geltrú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.