Vegueria del Penedès

INTERCANVI EUROPEU

Alumnes d'un institut de Berlín visiten Calafell en un intercanvi amb l'Institut La Talaia


Redacció Calafell

04-10-2015 19:29

Els alumnes alemanys provenen del Ferdinand-Freiligrath-Schule, una escola secundària del cèntric barri berlinés de Kreuzberg, i estudien espanyol com a segona llengua

Alumnes d'un institut de Berlín visiten Calafell en un intercanvi amb l'Institut La Talaia. Ajuntament de Calafell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un grup d’alumnes d’un institut de Berlín ha visitat aquests dies Calafell, en el marc d’un intercanvi amb l’institut “La Talaia” de Segur de Calafell. Els alumnes alemanys provenen del Ferdinand-Freiligrath-Schule, una escola secundària del cèntric barri berlinés de Kreuzberg, i estudien espanyol com a segona llengua estrangera.

A l’Institut “La Talaia”, de la seva banda, s’ofereix alemany com a segona llengua estrangera, i d’aquí la iniciativa de l’intercanvi.

Durant la seva estada al municipi, alumnes i professors de Berlín han visitat el patrimoni històric local, com és el cas de la Ciutadella Ibèrica, on els va rebre l’alcalde, Ramon Ferré, i es va fer un intercanvi de records.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.