Vegueria del Penedès

CP CALAFELL

Resultats del CP Calafell al 3er Trofeu Iniciació, nivells B, A i certificat


Redacció Calafell

04-10-2015 20:20

Noa Fernández diploma nivell A. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tortosa i El Vendrell han estat escenari del Tercer Trofeu Iniciació 2015. El passat 19 de setembre a les instal·lacions del Club Patí Dertusa va tenir lloc els nivells C i A i el 3 d’octubre al pavelló de Coma-ruga, els nivells B i Certificat. El Club Patí Calafell ha participat amb dues patinadores al nivell B, cinc al nivell A i sis al certificat, aconseguint un total de 2 podis i 2 diplomes de nivell.

Al nivell A de fins a 9 anys la Mireia Raventós va classificar-se en la cinquena posició, al de  10 i 11 anys la Noa Fernández dotzena, al 12 i 13 anys la Mireia Girona setzena i a la categoria més de 14 anys Sara Mulleras i la Cristina Albiol van acabar en la setena i  la vuitena posició respectivament.

Al nivell B  van debutar la Paula Ruiz, quinzena al grup 10 i 11 anys, i la Marina Ondina, setzena al grup de menys de 9 anys.
Al nivell certificat 12 i 13 anys, la Lucia Ruiz ha aconseguit la segona posició, la Laura Planas la quarta i l’Aixa Guerrero la catorzena, mentre que al nivell certificat de més de 14 anys la Marina Juncosa ha estat tercera, l’Ainoa Llacer sisena i la Marta Domingo setena.

Les puntuacions obtingudes per la Noa Fernández Rodríguez al nivell A i per la Marina Juncosa Lleixa al Certificat han tingut la recompensa dels diplomes que certifiquen el nivell assolit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.